کد خبر: 2821

آیت‌الله سبحانی:

یکی از مراجع تقلید در قم گفت: نشانه‌هایی در خلقت برای خردمندان قرار داده شده که باید در آنها اندیشید و آنها را برای مردم تبیین کرد.

خبرگزاری فارس: خردمندان نشانه‌های خلقت را برای مردم تبیین کنند

به گزارش قم خبر به نقل از فارس ، آیت‌الله جعفر سبحانی ظهر امروز در جلسه تفسیر سوره مبارکه زمر که در مدرسه حجتیه برگزار شد، اظهار کرد: خداوند متعال به زندگی دنیایی و زیان‌های آن در چهار آیه مختلف اشاره کرده است.

وی اضافه کرد: پس از باریدن باران آب‌های آن به داخل لایه زمین نفوذ خواهند کرد، ولی لایه زیرین پوسته زمین مانع از نفوذ آن به هسته خواهد شد و این امر سبب خواهد شد تا خداوند بتواند، گیاهان و میوه‌ها را با استفاده از آن رشد دهد.

این مرجع تقلید با بیان آیه‌ای از قرآن کریم در سوره مبارکه رعد خاطرنشان کرد: خداوند متعال علت‌های طبیعی عالم را کنار یکدیگر قرار می‌دهد تا یک معلول را پدید ‌آورد، البته که او در پشت پرده تمام امورات دنیا دخالت دارد.

وی با اشاره به مراحل رشد یک برگ درخت و نحوه از بین رفتن آن در دنیای هستی ادامه داد: نشانه‌هایی در خلقت برای خردمندان قرار داده شده که باید در آنها اندیشه کرد و آنها را برای مردم تبیین کنند.

سبحانی معنای توحید در تدبیر را بیان کرد و افزود: برنامه‌های دنیا با یکدیگر پیوند دارند و در کنار هم یک برنامه واحد را تشکیل می‌دهند و این برنامه واحد توسط مدیری واحد برنامه‌ریزی شده که این امر امروز در تمام امورات دنیا مشهود است.

وی به عذاب الهی در نظر گرفته شده برای مشرکان و کافران اشاره کرد و یادآور شد: افراد مشرک به راحتی نشانه‌ها و آیات بارز خداوند را انکار می‌کنند.

این مرجع تقلید اضافه کرد: اگر به تدبیر خدای یگانه در هدایت دنیا ایمان نداشته باشیم نسبت به او کافر شدیم و مورد عذاب الهی قرار خواهیم گرفت.

وی با اشاره به سرعت گذشت دوره‌های زندگی انسان و حرکت او به سمت دنیای آخرت تصریح کرد: عاقبت دردناک و وحشتناکی برای کافران در جهنم در نظر گرفته شده که باید این عاقبت به مردم یادآوری شود.

سبحانی خداوند را تنها خالق و هدایت کننده دنیای هستی دانست و بیان کرد: اولیای الهی نیز در هدایت انسان‌ها به اذن خداوند نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.

وی با اشاره به داستانی از ائمه اطهار(ع) خاطرنشان کرد: ایمان به توحید خداوند باید در محوریت زندگی انسان قرار گیرد.

این مرجع تقلید در پایان بهشت را پاداش نیکان خواند و عنوان کرد: افراد مومن، آگاه با ایمان به یگانگی خداوند و امیدوار به رحمت او بدون هیچ تردیدی در روز قیامت در دادگاه الهی حاضر خواهند شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

تازه های خبری