امام جمعه موقت تهران گفت: بنده معتقدم اگر تمام خطبای جمعه کشور بسیج شوند و به معضل بدحجابی پرداخته و مفهوم و برکات حجاب را برای مردم تبیین کنند، بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

به گزارش قم خبر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله سیداحمد خاتمی در جلسه تفسیر سوره یونس در مدرسه فیضیه قم به آیه 85 این سوره اشاره کرد و گفت: خداوند متعال در این آیه فرموده است «پس گفتند بر خدا توکل کردیم پروردگارا ما را براى قوم ستمگر [وسیله] آزمایش قرار مده».

وی مهمترین پیام این آیه را توجه به سرمایه توکل دانست و اظهار داشت: توکل اصلی‌ترین سرمایه است و به وسیله آن روحیه‌ها تقویت شده و برای رسیدن به اهداف تلاش مضاعف می‌توان داشت.                   

عضو خبرگان رهبری به موضوع کم آبی کشور اشاره و ابراز کرد: متأسفانه کم آبی یکی از معضلات امروز جامعه ما شده و سدهای بسیاری در حال خشک شدن است و امروز چاه‌های زیادی را در تهران حفر کرده‌اند تا بتوانند آب را در این شهر تأمین کنند.

امام جمعه موقت تهران اقامه نماز باران را یکی از ضروریات دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه نماز باران را فراموش کرده‌ایم و کسی به این حرکت الهی نزدیک نمی‌شود و یادی از آن نمی‌کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه برای نماز باران مقدماتی باید فراهم شود تصریح کرد: روزه گرفتن، تضرع در برابر خداوند متعال از مقدمات نماز باران بوده که باید انجام داد و این نماز را اقامه کرد.

این استاد تفسیر قرآن با اشاره به فضای امروز جامعه بیان کرد: امروز قم پاکترین شهر کشور است؛ چراکه اگر از این شهر بیرون برویم، متوجه خواهیم شد که چه فضای گناه آلودی در برخی از شهرها حاکم است و بدحجابی غوغا می‌کند و انسان در دل گناه قرار می‌گیرد؛ البته در خود قم نیز معضلاتی وجود دارد که باید با آن مقابله شود.

وی ادامه داد: اگر نماز باران هم خوانده شود، این موانع نمی‌گذارد، دعا مستجاب شود و باید از این مسائل صحبت کرد و به فکر پیشگیری آن بود.

خاتمی با بیان اینکه بنده در 6 خطبه به مسئله حجاب اشاره کردم، گفت: بر اساس بازخوردگیری که بعد از این خطبه‌ها انجام پذیرفت، مسئولین أمر به ما اعلام کردند که 10 درصد بدحجابی سامان پیدا کرد.

عضو خبرگان رهبری تأکید کرد: بنده معتقدم اگر تمام خطبای جمعه کشور بسیج شوند و به این معضل پرداخته و مفهوم و برکات حجاب را برای مردم تبیین کنند، بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: روزی در این کشور در سینه زنی‌ها «لا اله الا زهرا» می‌گفتند و برخی  «زینب اللهی» شده و آهنگ‌های مبتذل با محتوای امام حسینی رواج پیدا کرده بود که بنده وارد شده و سخنرانی در مجلس خبرگان رهبری با عنوان آسیب‌های عزاداری انجام دادم که انصافا برای من هزینه بر بود و مداح معروفی تا شب بیستم ماه مبارک رمضان در مجالس خود نیش و کنایه می‌زد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه امر به معروف نباید فراموش شود، خاطرنشان کرد: مسئولان پس از آن سخنرانی به من گفتند که در بازخوردگیری که انجام شد، 30 درصد مداحی‌ها اصلاح شده و واقعا تاثیرگذار بوده است.

وی تصریح کرد: ما باید وظیفه خود را در این لباس انجام داده و دین خود را ادا کنیم چراکه مبارزه با این معضلات، سرمایه ماست.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

تازه های خبری