جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات استان قم در آستانه روز خبرنگار با حضور در گلزار شهدای علی‌بن جعفر (ع) نسبت به مقام شامخ شهدای هست سال جنگ تحمیلی ادای احترام کردند.

خبرگزاری فارس: تجدید بیعت اصحاب رسانه و مطبوعات استان قم با شهدای دوران دفاع مقدس

به گزارش قم خبر به نقل از فارس ،‌ همزمان با روز خبرنگار جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات استان قم با حضور در مزار شهدای علی بن جعفر (ع) نسبت به مقام شامخ شهدای هشت سال جنگ تحمیلی ادای احترام کرده و قبور منور این شهدا را گلباران کردند.

مهدی توکلیان معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در این مراسم با اشاره به اینکه خبرنگاران واقعی شهدا و خانواده های آنها هستند اظهار کرد: شهدا تیتر واقعی این نظام را زدند، تیتری که ضرب آهنگ آن برای همیشه در دل مردم ایران و جهان خواهد ماند.

وی با تاکید بر اینکه نهضت بیداری اسلامی از خون شهیدان به وجود آمد خاطرنشان کرد: مردم ما هیچگاه یاد و خاطره شهدا از دلشان بیرون نخواهد رفت و راه آنان را ادامه می‌دهند.

در این مراسم معنوی حجت‌الاسلام والمسلمین بنایی معاون سیاسی امنیتی استاندار قم و جمعی از مدیران استان نیز با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تبریک این روز با حضور بر مزار شهید محمد مهدی شریفی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران مقام بلند شهیدان اسلام به ویژه شهیدان اهل قلم را گرامی داشتند.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

تازه های خبری