فرمانده یگان حفاظت محیط زیست قم خبر داد
دستگیری 12 شکارچی متخلف در قم
فرمانده یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در سه ماه نخست سال جاری، 12 شکارچی متخلف در استان دستگیر شدهاند.

وی با بیان اینکه این متخلفان اقدام به شکار سه رأس پازن وحشی و صید 6 قطعه کبک و چهار بطانه سنجاب ایرانی کرده بودند، گفت: در همین راستا پنج قبضه اسلحه شکاری و تعدادی تور صیادی زندهگیری پرندگان از متخلفان کشف و ضبط شده است.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قم از تشکیل پرونده متخلفان در مراجع قضایی خبر داد و گفت: مراحل رسیدگی به تخلفات انجام شده با جدیت در دست بررسی بوده و تعدادی از متخلفان محکوم و پرونده دیگر متخلفان نیز در حال پیگیری است.
وی در پایان خواستار مشارکت حداکثری شهروندان در کشف و رسیدگی به تخلفات زیست محیطی شد و گفت: در سه ماه گذشته 24 مورد آلودگی زیست محیطی در استان قم مورد کنترل و بازرسی قرار گرفته و از ادامه فعالیت تعدادی واحدهای صنعتی آلاینده جلوگیری به عمل آمده است.
ارسال نظر